Neutrogena El Kremi | Neutrogena Hand Cream - Norwegian Formula



Herkes'e merhabalar :)

İskoçya kar'a boğuldu bu bir kaç gündür. Sert hava koşulları gerçekten cildimi kurutmakda ve çatlatmakta çok etkin oldu. Kan dolaşımım kötü olduğu için ellerim hep soğuk, birde hava soğuk olunca epey bir çatlamalar oluştu. Bu yüzden ne kullansam ne etsemde ellerimi eski haline getirsem diye düşünüp durdum kaç haftadır. Geçen hafta bir kozmetikçede kasiyerin tavsiyesiyle aldığım Neutrogena'nın el kremi benim bundan böyle en iyi dostum diyebilirim :). Hergün kullanılması halinde ellerimizin kurumasını ve çatlamasını önlüyor, ayrıca sırf ellerinizde kullanmak zorundada değilsiniz. Çatlamış dudaklara birebir! Yada kurumuş dirsekler, ben şahsen sadece ellerimde ve dudaklarımda denedim ve çok memnun kaldım. Ben kokusuz olanından aldım fakat siz kokulu olanından isterseniz mavi kapaklı olanı tavsiye ederim :) Şeffaf bir rengi var, ayrıca ilk kulanımda dokusunu garipseyebilirsiniz yağlı zannedebilirsiniz fakat elinize yaydığınızda bu his tamamen kayboluyor.

Soğuğa dayanıksız bir cildiniz varsa kesinlikle tavsiyemdir.

Sevgiler.

~
So all the hype about Neutrogena hand cream is worth it. Scotland's cold weather conditions have had severe impact on my skin lately, I was getting very upset and annoyed about my chapped and dry hands. Cashier at Boots offered me this, so I thought I'd try it out. 
You have both a scented and an unscented version, depending on your preference you can choose one :)
I'm using the unscented hand cream, a little drop of the hand cream makes your hands so soft! I was so impressed with the effect it left, my hands were not greasy but moist, and it also quickened the recovery of my chapped hands.
I recommend it to people who live in cold countries and have difficulty keeping their hands moist all the time. 

Lots of love .

Comments

  1. Cok severek kullanıyorum Neutrogena'yi bende :)

    ReplyDelete
  2. benim de büyük sorunum, kışın ellerim acayip kurur, durmadan krem sürerim, hatta geceleri zeytinyağı sürdüğüm bile olur:))) neutrogena'yı denemedim, o soğukta işe yarıyasa burda da yarar sanırım:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dimi :)
      Denemelisin tatlim, vazgecemiceginden eminim

      Delete
  3. Bende 1 senedir kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri başka marka almak aklımdan bile geçmedi çok memnunum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sanirim bende artik baska markalara yonelmem :\
      Kokulusunuda almayi dusunuyorum

      Delete
  4. bi kullanan bi daha asla vazgeçemiyor sanırım bu kremden. mükemmel ötesi:)

    ReplyDelete
  5. sızın orDa ne kadAr cınıIm fıyatıı?

    ReplyDelete
  6. hıı iyiMiş fazla farK yok aslında suan 11 tl falaN bazı yerlerde 9 degısıyoR (:

    ReplyDelete
  7. ben de neutrogena kullanıyorum ellerim için çok beğeniyorum :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.