Always wear your Invisible Crown






Türkçe~

Gerçek aşk her derde deva olmaz. Gerçek aşk her zorluğu aşamaz.
 Ve en önemlisi, gerçek aşkın sonu her zaman mutlu bitmez; konu bu değildir. 
Ama gerçek aşk sizi değiştirir. Yeniden şekillendirir.
Kalbinizi yakıp her zamankinden güçlü ve çarpıcı bir anka kuşu gibi yeniden aydınlanan bir kora çevirir.

Bu satırlar benim için yazılmış sanki. Çoğu kez yanmama rağmen (evet basım ikidebir derde giriyor, hani ben de az değilim, ve hayır hep aşk yüzünden değil) bir anka kuşu gibi yeniden doğuyorum küllerimden. Geçen gün hiç tanımadığım bir kadın aynen şu cümleyi kurdu 'Kadınlar aslında birer prensesler, bunu kendinize hissettirin.' Böyle bir elbiseye sahip olup da kendini prenses gibi hissetmemek de mümkün değil, ozaman bugün ben bir prensesim.

Aslında bir elbise alır ve tamamen varlığını unutursunuz ya? Hıh, işte öyle bir elbise bu. Beni benden alan bir cicilik. Tam bir karakter uyuşması yaşadık kendisiyle. Elbise aslında 2 kat, üzerindeki tulden kurtulsam, çok tatlı bir günlük elbise de olabilir, ama kim kıyabilir ki bu şekerliğe. Daha kuofore gidilicekti ama hava kararmadan çekilmek istedim :( Beni her halimle gördüğünüz için problem yok, utanmıyorum sizden :P
Paskalya bayramini kutlayan herkese simdiden mutlu vakit gecirmeleri dilegiyle.

Öptüm kocaman
B.

English~
Hi everyone,

You may have done this - actually you probably have done this - buy a dress and totally forget it even existed. I think you're nodding. Yes. I've done it, you've done it. Stop feeling guilty. Or do feel guilty if you are like me and totally hate yourself for not digging into your wardrobe earlier. When I first wore this, I thought I was out of a disney movie. No not because I am vain, but because it just has that vibe to it. I think the dress was from New Look, but totally 3/4 seasons ago. For those that celebrate Easter, have a lovely time!

See you all very soon
B.

Comments

  1. sen ne şeker bi kızsın luşummm

    ReplyDelete
  2. sen zaten bir prensessin tatlışım!!!! bu elbisenin içinde o harika manzara eşliğinde bunu kanıtlıyorsun zaten:)))) seni böyle cici görmeye bayılıyorum!
    muckkkkkk!

    ReplyDelete
  3. çok şeker bir elbise tıpkı senin gibi cnm...

    ReplyDelete
  4. Biz senin bu şirinliğini napıcaz yaa :) Biblo gibisin canım benim <3

    ReplyDelete
  5. Ay ne şirin olmuşsun sen öyle bu elbiseylee bayıldım bayıldım her kareye minnoşsun :)

    ReplyDelete
  6. Kuaföre gerek yok ki, gayet güzelsin sen ciciş elbiseli :*

    ReplyDelete
  7. gercek ask konusunda yorum yapmıyım en ıyısı senın mukemmel elbısen konusunda yorum yapayım :) cok tatlı olmussun manzarada harıka

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.