Lancôme : La Vie Est Belle


Türkçe: İsminden kendini belli eden nadir parfümlerden biri Lancome'un yeni parfümü, 'La vie est belle' yani 'Hayat Güzel' Kesinlikle muhteşem, seve seve, hatta bayıla bayıla kullandığım tek parfüm! :)
Okadar feminen bir kokusu var ki, ya aşık olursunuz ya nefret edersiniz. Ben aşık olanlardanım şahsen. Çok elegant bir kokusu var. Ben parfümümü ruh halime göre seçerim, lakin bu aralar Lancome'dan başka birşey kullanamıyorum. Fazlasıyla iltifat alıyorum bu parfüm sayesinde :) Herkes hangi parfümü kullandığımı sorar oldu. E bende hemen söylemiyorum tabiki :) Bir kadın sırrı olarak ilk size yazıyorum :)
Herkese tavsiye ederim, tabiki almadan önce bir gidip kokusuna bakın :) Ha bide dip not: Parfümün kokusu Chanel, ve bir çok bilinen kokular gibi uçucu değil. Şahsen sabah sürüp, akşam hala aynı kokuyorum. Hani olur ya, insan kendi kokusunun farkında olmaz, bu tam aksine, akşama kadar farkındasınız kökünüzün muhteşemliğinden :)

Peki sizin aşık olduğunuz parfüm hangisi?.

~

English: As the name implies, ' La Vie Est Belle ' Lancôme's newest fragrance is absolutely incredible. 
It has been awhile since I fell in love with a perfume. The simplicity of the smell, the femininity and the elegance it leaves on you is unbelievable  I change my perfume depending on my mood,  however it is so hard to choose another perfume over it! 
I recommend it to everyone who loves smelling like a 'woman' and can I also mention that the smell lasts all day! It does not just wear off even after hours of work and running about. 
The bottle is sophisticated, in a harmony with the fragrance. 
There a fragrances, and then there are fragrances. Get buying!

Comments

  1. çok merak ettim kokuyu:))) Benim aşık olduğum parfüm paco rabanne black xs, çok acayip bişey o da, baya beğeniliyo:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paco Rabanne'in ben erkek kokusunu cok seviyorum nedense :D
      Denemelisin tatlim tavsiye edeerim

      Delete
  2. Ben sisesini de ismini de, Julia li tanitim resimlerini de cok begenmistim bu parfumun, yarin bir parfumeriye ugrayip tekrar kokluycam bu parfumu, tenimde test edicem. Sen boyle anlatinca cok merak ettim : )

    ReplyDelete
  3. ben gucci envy me ve marc jacobs lola seviyorum ama bunu da merak ettim bak şimdi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marc Jacobs LoLa'yida pek severim ,annemin kullandigi parfum :)
      Sisesi cok seker

      Delete
  4. Julia Roberts'lı reklamı harika bu parfumun, denemek istiyor insan gorur gormez...

    bloguma bekliyorum!

    ReplyDelete
  5. çoook seviyorum bu kokuyu, sanki biraz diesel loverdose'u andırıyor gibi

    ben de la vie est belle kullanıyorum (:

    shelikestravelling.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.