Hosgeldin Bahar !






Turkish ~ 
Baharın ilk haftalarını İskoçyada yaşıyor bulunuyoruz. Sıcacık olmasada, güneş yüzünü gösterdi birkaç gün! Ama sonra tabiki görünülmezliğine büründü ...

Cici kız gömleğimi, suan trendi gittikçe yayılan monochrome Blazer'imla tamamladım. Bu blazer'i aslında ben geçen sene Riverisland'dan almıştım, yeniden giyebiliceğim için çok mutlu oldum doğrusu :) Bordo'nun bej rengi ile uyumuna ise bittim! Suana kadar biraraya getirmediğim 2 rengi, bundan sonra sanırım hiç ayırmayacağım :)


English  ~

 Spring has arrived! However, we only seen a couple of days worth of sunshine, then , as always, disappeared never to be seen again. 

So I combined my sweetheart blouse from Asos, with my trending monochrome blazer. I actually bought this blazer last year from Riverisland, so I was really happy when it meant I didn't have to look for something new! I would've never thought about getting beige and burgundy together, I love the softness it brings to the outfit! 

Comments

  1. tatlışım ne mutlu oldum seni uzun zaman sonra böyle gördüğüme!! hem de manzaralı bir kombin yapmışsın çok sevdim:))) bejle burgundy olur tabi bayılırım ben de, hatta beji o kadar severim ki onunla gitmeyecek bir renk yok bence.
    İyice bahar gelsin oralara da bekliyoruz yeni postlarını:P
    öpüldün!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saol birtanem, evet bbende asik oldum!
      Optummmm

      Delete
  2. Çok tatlısın kuzu :) o göl de harika

    ReplyDelete
  3. I love your blazer! Kisses.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  4. ahhh keske buralarada gelse bahar :(( cok hos olmussun canim massallah :) öpüldün

    Mein Blog/Blogum

    ReplyDelete
  5. Desteğin için güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum..güzel blogger arkadaşlm benim..:)
    www.miagusto.com

    ReplyDelete
  6. topuzunu yesinler senin çok tatlış olmuşsun canım:) Manzara da mükemmel!

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.