Birthday Girl










13 Mayıs benim doğum günümdü.
Hatırlayan, ve kutlayan herkese, özellikle Handan (gogoook )'a çok teşekkür ederim. Güzel sözleri ve mesajıyla beni çok çok sevindirdi :)

Doğum günümde birde yeni işime başladım. Bir reklam şirketinde pazarlama asistanı olarak stajımı yapıcağım. 48 Haftalık bir süreç. Hayırlısı :)

Herkesin beni şımartma gereği duyması hoşuma gitmedi değil. Hediyeleri açıçak vaktim bile olmadı, tadını çıkaramadım malesef. Onunda postu cumartesi gelicek. Yani, inşallah :)
Malesef işten hemen eve gelip, bir pasta üfleyip uyudum.

İşte doğum günü/ iş kombinim.
Yeni saçımı beğendiniz mi ? Risk aldım ve kısacık kestirdim. Kestirdim dediysem, kardeşim kesti. Hayatımda bukadar korkmamıştım. Saçım toplanmıyor bile! ama ne yalan söyliyeyim - sevdim.

Comments

  1. Canım benim utandırdın doğrusu beni. Nice güzel seneler yeniden ayrıca tam bir doğum günü kızı olmuşsun çok beğendim fotoğrafları.. Harika görünüyorsun:) Bu arada saç kesme operasyonu bence gayet başarılı ben de dün kestirdim:) Seninkisi de gayet güzel görünüyor kardeşinin bence bu konuya yeteneği var. Aynı ben de öyleydim kız kardeşimle, sen benimkini kes yok ben senin saçını keseyim, bir de maceralı olur ki sorma. "Ben sana öyle mi dedim yaaa" lar araya karışabilir:P)) hehe;)

    Neyse ben stajında sana başarılar diliyorum bence çok güzel bir iş tecrübesi olabilir, hayli yorucu olsa da, güzel haberlerini hep bekliyorum, ve diliyorum, sevgiler canım. Çook öpüyorum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim canim benim, mesajin beni cok mutlu etmisti paylasmak istedim :)
      Haha hic sorma ya, kisacik oldu ama. Saclarim kivircik ya bbenim, daha kisa oldu! toplayamiorum bile :(

      Seviliyorsun!

      Delete
  2. Love the bag and the prints of your pants.

    Valeria.
    http://myurbanmarket.blogspot.it

    ReplyDelete
  3. Doğum günün kutlu olsun o zaman :) Gömleğini ve saatini çok beğendim. Saçlar da güzel olmuş.
    Yeni işinde hayırlı olsun.

    ReplyDelete
  4. Doğum günün kutlu olsun nice senelere saçlar süper saate bayıldım. Xoxo! www.underthestarsandsun.blogspot.com mojo giorno

    ReplyDelete
  5. Doğum günün kutlu olsun bitanemmm çook güzelsinnn saatine de bayıldım

    ReplyDelete
  6. Canım mutlu huzurlu nice senelere..Yeni işin de hayırlı olsun :)Bu arada cupcake seviyorsan facebook sayfamda yarın aksam saat 21.00 e kadar Cupcake çekilişim var.Kazanan kişi Cumartesi günü cupcake kursuna gidicek.Şansını dene istersen :)http://facebook.com/istkazanbenkepce

    ReplyDelete
  7. Bebeğim bayıldım tüm kombine baştan aşağı :) çantan gömleğin saatin bayıldım bayıldım :)
    Saçların da çok yakışmış ayrıca öptüm kocamaaan :)

    ReplyDelete
  8. Oncelikle gecmis dogumgunun kutlu olsun, yeni yasin sana gonlune gore seyler getirsin. Yeni isinde de basarilar, umarim seversin. Is kombinini begendim ben, sade ve rahat, olmasi gerektigi gibi : ) Saclar cok kisa degil bu arada, guzel olmus : )

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.