Purple Rain, Purple Rain















Merhabalar!
Dün 4 saatlik bir kuofor maratonundan sonra size güzel haberi veriyorum. Ben artık sarı bir civcivim (abartıyorum)
Sanırım kendime alışmam için bir kaç güne ihtiyacım olucak, sonra bol bol aticam resimleri :)

Mor'u pek tercih etmeyen biri olmama rağmen, ZARA'nın bu yaz ağırlık verdiği renklerden olduğu için bol bol dolabımda bulundurdum.
Elbise aslında çok değişik bir parça, kemeri çözülür çözülmez baştan aşağı açılıyor. Tehlikeli bir elbise, kalbim ağzımda giyiyorum :))

Annemin ve Babacığımın 21. yıldönümlerini kutlamak için gittiğimiz Yalıkavak'taki bu resturant neredeyse her gece kendimizi bulduğumuz bir mekan. Güneş batımını izlerken yaşadığım o huzur, herşeye değerdi :)
İyi ki annemin ve babamın kızıyım.

Bilekliği kendim yaptım (Melis benimle gurur duyacaksın :P )

Sevgiler, B.

Comments

  1. hahaha tatlımmmmmmmmmm harikasın!!!!! çok tatlı ve cici olmuş bilekliğin tam böyle bir deniz temalı kombinde soft güzelliğine güzellik katmış! buarada mor elbise süper, o hafif dökümleri rengi harika , morun süper bir tonu bu hatta en sevdiğim mor tonu diyebilirim:P
    çoookkkk güzelsin sen yine aksi olabilir mi:)))
    Buarada saçlarını hemen göstermelisin çatlıycam yoksaaa!!! bide sen Türkiye'ye mi döndün kuşum yoksa tatilden mi bunlar?

    öpüldünnnnn çok:)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim balim,
      Bende cok sevdim bu rengi, kendimi cok iyi hissettim bu elbisenin icinde :P

      Turkiyedeydim canim 2 haftaliga Agustosta, simdi Iskocyadayim, ama su onumuzdeki 5 sene icinde tamamen donmeyi dusunuyorum, bakalim is imkanlari gostericek :)

      Kocaman optum!

      Delete
  2. çok hoş olmuşsun gerçekten :) elbisenin rengi de harika bence :)

    ReplyDelete
  3. Canım elbise çokkk yakışmışş bilekliğine bayıldım civciv saçlarını acaip merak etdim ama eminim çok yakışmışdır buarada biran evvel foto yayınlaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yayinlayacagimda korkuyorum :| hala emin olamadim :o

      Delete
  4. how beautiful! That view is simply amazing, it must be great to have dinner and watch the sea) Lovely snapshots as well, you look really pretty in this blue dress!
    Have a fabulous time!

    www.svetusvet.com

    ReplyDelete
  5. Che bello questo vestito Zara , ti dona molto il colore .

    ReplyDelete
  6. manzarada, kıyafet seçiminde harika

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.