Takip Edilesi Bloglar | Makyaj, Moda ve DIY





Bugun sizlere zevkle takip ettigim, kalitesinden suphe duymadigim bloglari siralayacagim. Okadar cok sevdigim, takip ettigim blogger'ler var ki. Listeyi uzun tutmak istemedigim icin en cok takip ettigim stil, makyaj ve DIY bloglari var bu listede. 

Listenin basini tabiki ben cekiyorum :P Aksini dusunen yokdur herhalde #kendinibegenenblogger

Siralama aklima geldikce yazdiklarimdan ibarettir. Hepsini ayni derecede seviyor, zamanim oldukca takip ediyorum :)

1.Meliscious
 DIY taki ve giysileriyle bir kizin nekadar yetenekli olabiliceginin kaniti bence bu blog. Artik kombin post'larida yapiyor, yuzunu gozunu gosteriyor bize :P Kendisi en deger verdigim, cok candan bloggerlerden. Keske o kolyelerden bende yapabilsem de Zara'ya bukadar para yedirmesem. Kesinlik gidip ziyaret edicegim onu, sanirim bir birimizi cok iyi tamamlardik :)

2. Sibel Demirci 

Gordugum en guzel sarisinlardan, boy, pos, endam. Ne ararsaniz var bu kizda :) Yeni 'Event Services' organizasyon sirketiyle'de basariya kosuyor. Bana koca bulup, dugunumuda o organize edicek. Severek takip ettigim stil bloggerlerinden.

4. Ways of Grace
Instagram'inida, blogunuda her daim takip ettigim, hayat'a dair herseyi paylasiyor .Turkiyeye dar geliyor bu kiz, bu yuzden blogu neredeyse ziyaret ettigi 1324234+ ulkelere adanmis.Gittigi yerleri, cektigi videolari ve fotograflari zevkle takip ediyorum. :)

6. Style & Glaze (Coco Bolinho and evre Medusa)

Birbirini tamamlayan en iyi ortak bloggerler dicem kendilerine :) Coco Bolinho'nun olmazsa olmazi kombin postlari (kendisine herseyi yakistiriyorum - simple but chick :)) ve makyaj tutorial'lariyla hep kendisine ozendiren Evre Medusa. Makyaj ve kombin bir adreste bulussun diyenlerdenseniz, bu blog sizin icin yazilmis.

7.Tugbasatalier

Blogunu herzaman takip ediyordum fakat daha yeni tanisma firsati bulduk :) Kendisi cok cici, pitir pitircik bir bayan. Bol bol kombin postlari ve  en son trendleri paylasiyor blogunda. Bir bayana hersey yakisirmi diye soruyorsaniz bakiniz Tugba.

9. Melodram
Ben bu blogger'in ictenligine, samimiyetine, ve yasanmislara dair yazilarina bayiliyorum. Halt etmis 'uzun yazi yazarsaniz okunma orani duser' diyenler. Yazdiklarini okurken biraz kizginlik, uzuntu, birilerinin kafasini kirma duygusu uyandirabilir. Dikkat :) 

10. Fashion From Symrna. 

Bu kizi takip etmeyenlere sesleniyorum. Pencereyi acin, ve 'Ben bu blog ile nasil daha once karsilasmadim' diye bagirin.' #Atinkendinizidicekkadarcanidegilim
En sempatik! blogger. Gercekten. O saclarinin sariligina, gulumseyince hissettigim o samimiyeti baska hicbir blogger'da gormedim. Izmir guzeli, her kombinine bayildigim, zevkle takip ettigim style bloggeri.

11. Betigul Tugac
Stilini, tamamen birbirinden ayri parcalari bir araya getirisini cok begendigim, yeni kesfettigim stil bloglarindan. Ozellikle dikkatimi ceken sey en yeni trendleri hemen uzerinde gorusum. Ismi gibi kendiside cok guzel ve ozellikle 'Crop top' (yani yarim ust) kombinlerini cok begeniyorum. Kizda fizik var, ve ayrica cok sempatik. Siddetle tavsiye edilir.

12. 7/24 Makyaj
Her yazisini takip ettigim tek makyaj blogu. En yeni makyaj ve cilt urunleri deneyip bizlere anlatan, herseye kendi yorumunu ekleyen ve harika gunluk makyaj onerileri bulunduran bir blog. Tavsiye ederim :)

Suan icin aklima gelen bloglar bunlar, 
Ama basetmedigim okadar blog kaldiki. Biliyorum biliyorum, cok kotuyum ... 

Kotu kalpli insanlara not: Hayir bu bir reklam degildir. Herseyde art niyet aramayin.

Sevgiler.

Comments

  1. ay kuzummm yaa çok tatlısınn :)) ben de seni takipp ediyorum her yerden gelip öperim seni gurbet ellerde :D
    Muckkk

    ReplyDelete
  2. Wuhuu çok teşekkür ederimm:) çok naziksinn:) öpüyorum...

    ReplyDelete
  3. canım benım ya ne tatlısın valla bravo kusum sana blogger blogger a destek vermeli :) seviyoruz seni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kayip pare, aklimdan kacmissin :(

      Bende seni ve hepinizi seviyoruum
      Blogger blogger'in kulune muhtacdir :)

      Muck

      Delete
  4. çok hoşsun çok naziksin, süpersin e daha ne diyim:) seni seviyoruz:)))

    ReplyDelete
  5. tatlımmmmmmm benim!!!!!!! şimdi gördüm postunu 1 hafta yoktum buralarda... Ayyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam sana!!!..... çok teşekkür ederim güzel sözlerin için..... nasıl istiyorum ben de seni görmeyi, keşke bu kadar uzaklarda olmasan... Yerin benden ayrı hep tatlım bir başkasın sen, gerçekten sen de cansın. Sıcak kanlı, içten, hem de güzeller güzel dünya tatlısı,zevkli; favori bloggerlarımdansın yani benim de:)))
    çookkkkk teşekkürler tekrardan, çok öpüyorum seni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim benim, senin arkadasligin benim icin cok onemli, cok seviyorum seni,
      Tum ictenligimle soyluyorum bunu. Iyiki varsin.

      Delete
  6. Yaa nasıl duygulandım! ne güzel sözler bunlar, canım benim ne desem bilemedim ki, uzaktasın ama o kadar samimisin ki, yola taş koymayan sayılı bloglardansın, tekrardan teşekkür ediyorum:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bu benim icin cok onemli,
      Kimse kimsenin yoluna tas koymamali, aksine yolunu acmali,
      Boyle oldugumu dusundugun icin cok mutlu oldum yavrucum!

      Delete
  7. beni beni, sanatını kültürel bilgini?! :) http://maddeninsanathali.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ya yeni gördüm cok duygulandım cok tesekkur edıyorum iyiki varsın umarım bırgun oralara yine gelecegım ve tanısacagız

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insallah, sabirsizlaniyorum canim benim <3

      Delete
  9. Harika bir bilgi olmuş. Modaya ilgi duyan kişiler için iyi bir kaynak. Belki de sizlerin de aradığı ürünü burada bilirsiniz diye paylaşıyorum. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Selin_in_Moda_Dukkani/

    ReplyDelete
  10. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim. Acaba takip ettiğiniz diy, makyaj, moda blogları için ayrı ayrı postlar hazırlarmısınız? Çok içten olduğunuzu düşünüyorum ve bu sayede gerçekten takip edilmesi gerek bloglardan haberdar olmuş oluruz

    ReplyDelete
  11. Çok iyi bir rehbersiniz. Çok aydınlatıcı oldu teşekkürler... Elif

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.