Beyonce Heat Perfume Review | Nasıl Bir Koku?


Merhabalar!
Artık haftda 2 post yazmaya karar verdim. Bakalım nekadar sürücek bu :)

Sadece kombin postlarımla anılmak istemiyorum, suana kadar hayatımı paylaşdım sizinle ve buna devam etmek istiyorum.

Bir parfume aşık olup sonradan epey bir sıkılanlardanım açıkçası. Lancome 'La vie est  Belle' artık midemi bulandırıyor, Chanel Noir'in kokusuna katlanamıyorum, Chloe Love bile artık beni kesmiyor. Derken 2013 yazında en çok kullandığım parfümü yeniden kullanmaya başladım. Benim bundan sonra ki tek yaz kokum, okadar iddaalıyım. Çokda kullanmak istemiyorum. N'olur N'olmaz bıkarım felan, ağlarım sonra. 

Ben genel olarak yaz'a çiçekli kokuları yakıştırıyorum. Baharatlı kokular sadece kış aylarında kullanılmalı. Yazın sıcağında Chanel No5 kullananları bile gördüm. O sıcak da bide kokuyu duyduğumda midem alt üst oluyor. Hangi kafada yaşıyorlarsa artık.

Gördüğünüz gibi 3 şişe bitirmişim. Bu kalıcılı olmaması ile alakalı değil, ben aşırıya kaçırıyorum :) Çok da kalıcı diyemem malesef. 
Kokusu çiçeksi ve şekerli. Hiç ağır değil. Yazın bodrumda bikaç soran da oldu, tam ilkbahar/yaz kokusu diyenler de. 

Fiyatı ise gayet uygun, birkaç site de 70 TL'ye inmiş. Normal fiyatı 90 TL sanırım.

Ufak bir uyarı: Kırmızı şişeli ile turuncu şişeli olan tamamen birbirinden alakasız kokular. Benim beğendiğim turuncu olanı. Kırmızısı resmen şurup gibi kokuyor.

Gidip tester'ını deneyin :)
Sevgiler

B.

Comments

  1. BEN DE TURUNCUSUNU KULLANIYORUM :) 2. ŞİŞEM BENİM DE :) GRATIS İNDİRİMDE 40 TLYE ALDIM BEN BUNU,NORMALİ 70 TL SANIRIM..COK MEMNUNUM BEN DE :)

    ReplyDelete
  2. Benim de hiç parfüm değiştirme huyum yoktur bi kokuyu aşırı beğendiysem ondan vazgeçemem iki yıldır Victoria's Secret Noir Tease kullanıyorum öncesinde Lancome Tresor in Love kullanırdım :)) Haftada iki post olayı her zaman olmuyor bebeğim yaa ben de çok denedim illa bişey çıkıyor :D

    ReplyDelete
  3. Merak ettim şimdi, bende deneyeceğim

    ReplyDelete
  4. bende beyonceciyim ama ben kirmizi olan parfümünü kullaniyorum bayiliyorum kokusuna bu heat kokusu hosuma gitmedi

    Mein Blog/Blogum

    ReplyDelete
  5. Kırmızı olanını denedim ve pişman oldum daha önce, turuncuyu merak etmeye başladım şimdi :)
    Bana da beklerim, sevgilerle

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.