Christmas | Noel










Türkce | Merhabalar!

Yemin ederim tatil modundan çıkamadım ya :( gerçekten!
1 haftacık tatil sen nasıl geçtin öyle? Niye çabucak terkettin beni... Iııh depresyondayım. Neyse ki 90 gün kaldı stajımın bitmesine yuppi!

Christmas (Noel) ve Yılbaşı postlarına daha fazla ara vermeden atmam gerektiğini düşündüm. Çok üşengecim bu aralar, kusuruma bakın bence.
Christmas bizim bildiğimiz yılbaşi değil. Vallahi gına geldi her yeni yıla Christmas Christmas diye dolaşanlardan. Ha yani madem okadar bilmişlik taşlıcaksın Allah için biraz araştırma yap. 

Ben Hristiyan değilim, fakat hristiyan olan aile fertlerimde var. Bu yuzden biz ayırt etmeden her bayramı kutluyoruz. Bu günleri ailemi bi araya getirdiği için seviyorum, sonuçta Peygamberlere saygı sonsuzdur bizim dinimizde.

Bu FrontRowShop'dan aldığım mor eteği kombinleyene kadar canım çıktı diyebilirim. Ha yani iki saat gardrobumun önünde duran biride değilimdir hiç. Hemen uydururum giyiceklerimi. Öncelikle siyah bir kazak/üst giymek istedim fakat ne giydiysem beni olduğumdan en az 2 beden daha kilolu gösterdi. Bende vazgeçtim ve ZARA'dan aldığım bu elbise ile kombinledim. Evet elbise, fakat ben gömlek olarak kullanmayı çok seviyorum! Renklerin birbirine karışmasını çok sevdin ben aslında, eteği gölgede bırakmıyor fakat çok da bogucu olmadım. (umarım.) Nasıl buldunuz? 

Neyse, yedik, içtik, eğlendik. İşte geriye kalan kareler bunlar :)
Yılbaşı postumuda yazıyorum hemencicik, takipte kalinn!. 

Kocaman öptüm hepinizi, Allah'im herşeyin en güzelini nasip etsin her birinize. 

English | Merry (belated) Christmas everyone!
I hope everyone had a fab time, I definitely did. Lots of food, presents and drinks. What more would a girl ask for? 

I think you all know that I am not a Christian person, and a few people has asked me this already. I believe in every prophet and celebrate Christmas because I believe that it brings my family together.

Anyway,

I found it really difficult to find anything that matched my purple (frontrowshop) skirt. I originally wanted something black, just to get the colour of the skirt to stand out. However, EVERY piece I tried on made me look extremely wide. So I went with this patterned ZARA dress (yes its a dress, I just tucked it in). I think the colours really blend in together. What do you think?

I will be posting my NewYears post tomorrow. Stay tuned!
B

Comments

  1. Bayıldım bu kombine bebeğimmm o eteğin fotosunu ilk attığın zaman da bayılmıştım böyle kombinini görünce daha da hoşuma gitti :)
    Bluz on numara beş yıldız, çantadansa gözlerimi alamıyorum :)
    Her şey istediğin gibi olur inşallah yeniyılda canım benim öptüm kocaman :)

    ReplyDelete
  2. çantanın rengide süper ötesi yani:))))

    ReplyDelete
  3. Hi dear!
    Nice outfit, love the bag
    xoxo

    ReplyDelete
  4. Nice Outfit ♥ :-)
    Would you follow each other - just let me know on my blog :)
    Kisses
    Zeynep http://fashionsamba.blogspot. de/

    ReplyDelete
  5. Çantayı instagramda da beğendim ama yorum yapmalıydım :) çok güzel çantada, gülümsemen de!

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.