Maybelline Instant Pore Eraser Gözenek Küçültücü Hakkında | Review

Merhabalar!

Her gözenek küçültücü cilt üründen başetmeye başladığımda nedense 'Gözenek problemlemimi biliyorsunuzlarla' başlıyorum.
Artık başlamasam iyi olucak çünkü gerçekten artık herkes biliyor :)

Öncelikle yazdığım her ürünü 1 ay boyunca düzenli bir şekilde kullanıp yorumlarımı buna göre yazıyorum. Bunu bilmenizde fayda var.

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser. Yani, geçici bir süreliğine (yüzünüzü yıkıyana kadar) gözeneklerinizin bulandırılmış bir şekilde gözükmesi için yaratılmış bir ürün. Uzun vaadede kullandığınızda bir sonuç almayı, gözeneklerinizin küçülmesini beklemeyin.

Silikon bir yapısı var demiyeceğim, çünkü ürün bildiğiniz silikon. Gözeneklerinizi doldurup, fondoteninizin yada pudranızın pürüzsüz bir cilde oturmasını sağlıyor. Kısa bir süreliğine de olsa kadifemsi bir his veriyor. Maybelline ürünü bir primer olarak tanıtmıyor fakat ürünün arkasında fondotenin altına sürülmesi öneriliyor. 

Yağlı ciltlere uygun bir ürün, benim cildimde şahsen daha fazla bir yağlanma yapmadı, öyle bir his de bırakmadı. Gözeneklerini küçülttümü diye sorarsanız, evet. Üzerinde yazanı yapıyor, yani gözenekler daha bulanık göründüğü için farkedilmesi önleniyor. Fondotenimin daha uzun bir süre durmasını sağladı fakat yüzümdeki yağlanma azalmadı. Yani Benefit Porefesionnal gibi matlaştırıcı bir özelliği yok. Yüzümde daha fazla yağlanma yapmadığı için, sivilcelenmede söz konusu olmadı. 

Nasıl mı uyguluyorum?
Eğer fondotenin altına bir baz olarak kullanıcaksam, ozaman ürünü yüzümün bütün bölgelerine yediriyorum. Çok az mıktarda kullanmanızı tavsiye ederim. Daha sonra fondotenimi, ve pudramı sürüyorum.
Günlük makyajımda fondoten yada pudra kullanan biri değilim, bu yüzden ürünü sorunlu bölgelerime (T bölgesi) nemlendiricimden sonra uyguluyorum. Elbette fondotenli hali ile benzer etkiyi göremedim makyajsız ciltte, ama cildimin daha pürüzsüz bir görüntüye sahip olduğunu söyliyebilirim.

Ben silikonlu ürünlerden köşe bucak kaçan biri değilim fakat ürün gözenekleri doldurduğu için cildinizi iyice temizlemenizi tavsiye ederim. Ben genelde Garnier'in scrublarıyla yıkayıp nemlendiriyorum. İçinde ufak toplara sahip tüm yüz yıkama jelleri ürünü temizlemede yardımcı olucaktır.

Bir sonraki gözenek küçültücü yazım Benefit POREfessional olucak.

Sevgiler

B.

Comments

  1. Selamlar benimde gözeneklerim ile başım dertte, ürünün gözeneklerine uygulayarak öncesi sonrası fotoğraf ekleyebilir misin rica etsem :) Çok faydası olacak bir garibanı belkide sorunun çözülmesine yardımcı olarak sevaba gireceksin :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba, tesekkur ederim yorumunuz icin.
      Bu hafta icinde cekip koyucagim.
      Sadece gece eve gittigim icin resim cekmek mumkun olmuyor malesef.

      Tesekkurler :)
      B.

      Delete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.