Trend Alert | Pastel Mavisi








Hu Huuu,

2012'de hatırlarsanız yine bir pastel mavisi, hatta bütün renklerin pastelini görmüştük, ozaman pek uygulayamamıştık ve sadece defilelerde gördüğümüz bir renk olarak kalmıştı. 
2014 senesinin başında başlayan, ve büyük markaların defilelerinde görmekle kalmadığımız bu renkleri, özellikle pastel mavisini ZARA, TOPSHOP ve birçok mağazada görür olduk.  Bende 2012'nin bahar aylarında Superga'dan yakaladığım bu çiçekli, mavi tonlarındaki spor ayakkabıyı çıkartamaz oldum. Artık eskiticek bir neden oldu banada :P Gömleğimde ZARA'nın yeni sezon ürünlerinden. Zaten herşey mavi, bulmakda zorlanmıcağınızı umuyorum :) Ayrıca çokda güzel bir dokusu var! öneririm! 

Merak edenler için, tezimi verdim, ve çalıştım yerdede 3 ay daha olucağım :) 

kocaman sevgiler :) 
B.

English ~
Hi everyone,

You may remember seeing pastel colours in a lot of catwalk shows in 2012. It wasn't a trend in that high street stores didn't follow it a lot. This hasn't happened this year though, as soon as all of the spring/summer14 lines were introduced, stores such as ZARA and TOPSHOP adapted their lines. 

  I bought my Superga trainers during the spring of 2012. What a brilliant excuse to get them out again! My shirt is from ZARA, it would be hard to miss as everything in there is pastel blue at the moment! 

lots of love, B.

Comments

  1. çok şıksın canım... ayakkabılara bittim pek şeker :)

    ReplyDelete
  2. ben tam bir mavi hastasıyım çoook seviyorum bu trend bu bahar beni çook mutlu etti:))))) tatlışıma da nasıl yakışmış!.. enerjiyi tatlılığı superga'larınla katmışsın beni benden almışsın:))))
    çekim mekanın süper, tüm İskoçya'yı görmek istiyorum seninle:P
    öpüldün!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaay, senin su cici yorumlarin olmasa napicagim ben :D
      Canim arkadasim cok tesekkur ederim.

      Delete
  3. mavi aşkı hepimizi sardı :) supergalara ve bluzuna bayıldım.. özellikle yosunlu taşın üstündeki fotoğraf ayrı bi güzel olmuş

    ReplyDelete
  4. Ay bayıldım bayıldım bu kombine kuzum beeen topuzundan ayakkabılarına çantana harikasııın :))

    ReplyDelete
  5. Ben maviye bayilirim. Her sezona uygun cünkü, siyah ve beyaz gibi. Cok severim ve sanada cok yakisti cnm =)

    www.missysworld.com

    ReplyDelete
  6. en sevdiğim renk sana da çook yakışmış ;)
    mavi sağlık demek huzur demek sanki dimi :)

    ReplyDelete
  7. pastel mavısı ok ama ben senın o mınnak topuzuna bıttım ::)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.