vebirnot.











Geçtiğimiz şu 1 haftadır kendimi başa sarmış gibi hissediyorum. Sanki hiç yol ilerlememişim ve aynı boşluktayım. Bunun geçmişle ilgisi yok aslında, benim canım neye sıkılırsa sıkılsın, hep en çaresiz hissettiğim noktaya dönüyorum. Beni bu durumdan çıkaran iki grup insan var hayatımda. Ailem ve canım arkadaşım. İskoçyada anneler günü olduğu için çıktığımız alışveriş adeta bir eğlenceye dönüştü. Güldük, eğlendik, bol bol fotoğraf çektik. Günün sonunda mutluluğumu geri kazandım. 

Giydiğim hiçbirşey aslında yeni değil, hepsi varlıklarını unuttuğum parçalar. Kısa kollu gezdiğime bakmayın, bu fotoğrafları çekene kadar dondum dondum :)
Gömleğim Asos, Short'um ve ayakkabılarım New Look, çantam Zara. Ayyakabı ve Newlook'u bir cümle içinde kullanınca sitem etmeden geçemiceğim. Bugün giydiklerimde Newlook'dan. Abi insan bukadar mı rahatsız eden ayakkabılar üretir? Ne aldıysam derimi yüzdü resmen - hemde düz taban olmasına rağmen! Ofiste ayakkabısız dolaşıyorum. Birdaha hiçbirşey almıyacağım. Allah'ın düşüncesiz insanları.

Bu arada Temmuz - Ağustos arasında Mersinde olucağım. Yakınımda olan blogger arkadaşlarıma duyurulur. 
Ufukta İstanbulda var fakat daha tarihler kesinleşmedi. Instagram'dan duyurucağım onuda :) (Instagram: Belleeamiee). 

Birlik ve beraberlik içerisinde, çok mutlu haftalar diliyorum hepinize. Hepimiz kardeşiz, birbirimize kızıp, birbirimizi kırmayalım :)
Kocaman sevgiler,
B.

English |

Hi everyone.
So had a really bad week last week, I was on such a downer. I just seem to go back to certain events in my life over and over again. Shopping for mothers day with my best friend obviously helped me get out of that mood. Had so much fun just taking photos and laughing. 

Everything I am wearing is basically vintage. God knows how long they have been lying in my wardrobe for. Anyway, my shirt is from Asos, shorts and shoes are from NewLook, and my bag is from Zara. I have to mention this - NewLook make the most uncomfortable shoes in the world. I am wearing flats and they have literally scraped my skin off. Having go about with no shoes in the office! Never buying from them again.

Anyway, hope you had a brilliant mothers day!
Love from B.

Comments

  1. Bayildik kombinine! Ayrica mekanda cok guzel <3

    ReplyDelete
  2. Hımm ne güzel fotoğraflar içim açıldı canım. Harika her karesi, güzel dileklerin için de teşekkürler.

    ReplyDelete
  3. aa kuzum haber ver ben Mersin Silifkedeyim
    inşallah İzmir'e gitmiş olmam :)
    fotoğraflar çok güzel huzur verici ama,
    üşüdüğün hiç belli olmuyor bize ne :)

    ReplyDelete
  4. Özlemişiz ii ki geldin:) Kombinin de fotograflar da çok tatlı:)

    ReplyDelete
  5. gömlek süper, manzara süper her şey muhteşem :)

    ReplyDelete
  6. Kombinine bayıldım. Süpersin. Manzara da mükemmel :)

    ReplyDelete
  7. Her ne kadar sık yazamıyor olsam da son zamanlardaki fotograflar ve kombinler çok çok çookkkk iyi :)

    ReplyDelete
  8. Kombinin tatlılığna mı baksam senin tatlılığına mı baksam bilemedim :)) Harika bi post olmuş bu kuşum :)

    ReplyDelete
  9. son resmınıze bınlerce lıke koyayaım ıstedım bırden lakın gömlek delısı bır ınsan olarak o gomlektn bende ıstıyorum :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.