Doğum Günüm ~ This little girl was born with glitter in her veins!














Her ufak kız çocuğu gibi bende bu yaşıma kadar süslü püslü, her istendiğinde mankenleri taklit eden biri oldum. Daha 5 yasındayken kendimi podyumda hayal eder, herkesin beni izlediğini düşünürdüm. Bir nevi istediğimde oldu aslında!

Bugün 21 yasına bastım. Ay nedir ki 21 yaş demeyin, şimdiden bir olgunluk çöktü ki üzerime anlatamam. Şaka şaka, ben kim olgunluk kim yani dimi. 2013 çokta istediğim gibi geçmesede, verdiğim kayıpların beni bu yaşıma hazırladığına inanıyorum. Mutluyum, huzurluyum, ve geleceğim ile ilgili hayallerimi yavaş yavaş gerçekleştirmeye başlıyorum. En önemlisi ise ailemin beni bu süreçte hiç yalnız bırakmaması. Doğum günümde istediğim herşey gerçekleşti, biri hariç. Oda olsaydı dünyanın en mutlu kadını olabilirdim ama sanırım ben imkansızları istemek de biraz fazla abarttım. Gerçekleşmemesi beni üzmez, ama gerçekleşmesi beni mutlu ederdi diyelim. Neyse hala 12 saatim var.

Bu kombini pazar günü giyip çekmiştim ama yayımlamak için bugünü bekledim. Bir boğa hatunu olarak pembeye ve cicili bicili şeylere aşığım! Midi eteklere gelince biraz değişsede bakış açım, bu güzelliği görünce dayanamadım! Mint yeşili ise yukselen trendler arasında. Şimdiden güzel dilekleriniz için çok çok tessekkür ederim! Mutlu haftalar,

B. 

English ~

Hi everyone, 

So it is my 21st birthday today, and I thought I would publish one of my favourite looks. I am a spring person and my mood is so dependent on the weather its unreal…
So I thought since we've started getting some sunny spells, I'll wear my favourite colours. Yes, pink of course! I must say though, mint green has been at its peak this season so it is definitely time to invest in some!

Lots of love,

B.

Comments

  1. Canım nice mutlu güzel senelere olsun dilerim, tüm dileklerin de gerçekleşir umarım, bazen hepsi bir arada olmuyor üstelik imkansız olmadığı halde olmuyor, bunlar bizi şaşırtmaz üzmez tam tersi her zaman güçlü kılar değil mi;) ne de olsa bir boğa burcu kadını olarak ben de seni oldukça iyi anladığmı sanıyorum;)) Masal kız gibisin, çekimleri çok beğendim, saçın renkler ve tüm seçimler çok hoş canım, güzel günlere ve yıllara ulaşman dileğiyle sevgiler, Handan...

    ReplyDelete
  2. Bende boğa hatunuyum :)
    Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara

    ReplyDelete
  3. çok cıtır bır yas 21 :) iyi ki dogmussun kuzum

    ReplyDelete
  4. yaa bu ne tatlılıkkk
    benden tam 10 yaş küçüksün bebeğimm :)
    o eteğe bayıldım ben kumaşı boyu herşeyi ile nefis
    yazın çok kullanırımm ben bunu, mersine gelirken bir zahmet getiriver :D

    çok öptüm seni, güzel şanslı yaşlar diliyorum tatlım benimmm

    ReplyDelete
  5. mutlu yıllar cnm. 21 güzel bi yaştır değerini bil :)

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday to you, mutluluk, ask, saglik, basari ve gonlunden gecen her seyin gerceklesmesi dilegimle iyi ki dogmussunuz.

    ReplyDelete
  7. Canımm doğumgünün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara :)

    ReplyDelete
  8. Mutlu yıllar cnm, tüm istediklerinin seni bulacağı bir yıl olsun bu yıl! Tüm güzellikler seninle olsun:)

    ReplyDelete
  9. nice mutlu huzurlu uzuuun yıllara :*

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.