Let your past make you better, not bitter.










Merhabalar! Malum Soma faciasından dolayı (Allah rahmet eğlesin) içimden bloguma kombin eklemek gelmedi doğrusu.

Stajımın sonlarına doğru yaklaşırken geçmiş olan yıla bir baktım da, çok fazla yol katetmişim. Sadece kariyerim de ya da okulum da değil, kalbimin yaralarını kapatmaktada. Bu süreç benim için daha kısa sürdü çok şükür. Yüzsüz yüzsüz kontrol etmeler olmasa, daha mutlu olucağım. İnsanlar kendilerine yakışanı yapmalılar.

Kombinime gelince! (ay sonunda, içim bunaldı)
Burberry'nin Prorsum SS13 koleksiyonunun meşhur kalp desenli gömlekleri görmeyen hatta replikasını yapmayan yer kalmadı. Tabi ki gömleğim Burberry değil, Romwe'den aldım!

Aslında kendimi tutup almıcağıma söz verdim, malum herkes giydi, ama indirime de girince gözüme gözüme soktular napayım?! Hayır, bu gömleği (herkesin yaptığı gibi!) burgundy bir etekle kombinlemiceğim. Gına geldi göre göre. Aksine, birbirine en çok yakışan iki rengi bir araya getirdim. ZARA skort'larımı her sezon giymek istiyorum. NewLook.co.uk'de pastel pembe ve mavi renklerinide çıkartmışlar bu sezon. Onlarada bayıldım! 

Herkese şimdiden mutlu haftasonları!
B.

~

Hi everyone,

Sorry I have not been very active due to the coal mine explosion in Soma, Turkey. 

You have probably (most likely) seen the heart patterns used on the Burberry Prorsum's SS13 collection. I admit, I tried to keep away from buying it but didn't last long when Romwe decided to put them on sale! - Bad bad website. 

I am not going to wear this shirt with a burgundy pencil skirt - every blogger I have seen has literally used it that way. Instead, I combined two of my favourite colours together. Who doesn't love these ZARA skorts anyway? Oh by the way, they have just brought these skorts in pastel pink and blue on Newlook.co.uk! Check it out.

Lots of love,

B.

Comments

  1. gömleğinize ba yıl dııım. blogunuzu severek takip ediyorum. sevgilerr hnaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. yaaa sevgi pıtırcığım e tatlı ne romantik bir post olmuş! bakmaya doyamadım :))) bu arada zayıflamışsın!

    ReplyDelete
  3. canım gömlek çok yakışmış ben de çok beğenirim bu gömleği :) bu arada fotolar da çok güzel sıkıcı bir iş gününde bakmak çoook iyi geliyor :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.