Losing him was blue, like I'd never known











Türkçe ~

Herkeslere iyi akşamlar! 

Haftada en az bir post girme olayı ne kadar zormuş yahu, ben ki resim çekme hastasıyım, çekicek zaman bulamıyorum resmen. Hafta sonuda olmasa napardık değil mi? Stajımın bitmesine, yani benim tatile girmeme tam 47 gün kaldı. Birlikte sayalım bari!

Mint yeşili trendine kapılmadan önce bu postu yayınlamak istedim. Gerçi bu yaz okadar güzel renkler ile dolu olucakki, elimi attığım her parçaya bu aralar bir ayrı aşık oluyorum. Hele ki mercan tonları… Ayıptır söylemesi kendime en çok yakıştırdığım renk, dermişim. Esmerlerde çok güzel duruyor. Yani esmersen kuzum, git al. Kolyem de bu arada bu yaza en çok yakısıcak pastel tonlarna sahip!

Babam'a geçen bloğumu gösterdim. Senin hayatını kim napsın yea tripleri içerisine girdi. Bende okadar ortalığa dokmiyeyim bari diyip hepinize musmutlu haftalar diliyorum! Allah hepinizin gönlüne göre versin. Hep huzurlu olman dileğiyle sayın okur. 

Sevgiler, B.

English ~

Hi everyone!

How hard can it be to actually to take a few photos, edit and publish them? I have been finding it impossible these days! Thank goodness for the weekends. Good news, I will be on my summer holidays in 47 days! I thought we'd do a countdown together!

So, you've probably noticed the rising trend in mint green! If not, visit Zara's website. They literally have a whole section dedicated to it! I thought I'd share the last pastel blue details I have before it is all behind us. I love all things pastel, but I have to say I will choose coral any day. 

I showed my blog to my dad the other day, he had the cheek to say I 'reveal' too much about my life. Better stop here then!

Lots of love, B!

Comments

  1. Canım Mavi de çok yakışmış gerçekten süper görünü yor. Hafiften bahar göz kırpmış Ne güzel olmuş kolye süper.

    ReplyDelete
  2. Hayatını, resimlerini, yazdıklarını falan pek seviyoruz babana göster istersen yorumumu haha :D
    Bu yaz pastel renklerde kendimi kaybedicem ki şimdiden başladım ♥

    ReplyDelete
  3. ahahha babalar böyle :)
    resimlerden enerji akıyor
    çok hoş tatlım aynen devam :)

    ReplyDelete
  4. Pasten tonlarını bende ayrı severim, saçından ayakkabılarına kadar herşeyi çok beğendim :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.