Pretty Nails? Yes Please.




Türkçe ~ 
Herkese merhabalar!
Haftanın trendi, rengarenk tırnaklar! Hazır yaz'da kapımızı çalmaya başladığına göre, kendimizi şımartmaya hazırmıyız?

Benim tırnaklarım malesef çok kısa bu yüzden tırnakları güzel kadınlara özeniyorum! Durum böyle iken, bende renk renk, değişik tarzlarda sahte tırnaklara yöneliyorum. Hergün yapamıyorum bunu tabi ki, işte o günlerde de en sevdiğim 'nail sticker'lar yetişiyor imdadıma. Bakımlı kadınlar tırnaklarından belli olur, bende sizi düşündüm ve 10 doların altında bir miktara aldığım bu cicileri göstermek istedim! Beğenirseniz, takipçilerime özel kodum bile var :) %10 kodunuz: BPB10. Buradan satin alabilirsiniz.
 Benim kullandigim nail art'lar: 
Kocaman öpücükler ve sevgiler benden size :)
English ~
Hi everyone!
This week's trend is the emphasis on nail art! Since summer is at our door step, I thought it would be a brilliant idea to introduce you to where I buy my nail accessories from!
Unfortunately, my cuticles are very short, hence why I envy those that have beautiful nails! I always make sure my nails are either prepped with nail varnish, or most of the time - fake nails and nail stickers! 
For work, I tend to go for the nail varnish and the nail stickers option but on night outs always I opt in for shiny nails! Above, you can see what i have got for less than 10 dollars. As well as free delivery, I am given you the chance to get 10% of your purchase. Simply use the code BPB10 here, at the checkout.
You can purchase my nail art's here
Lots of love, B.

Comments

  1. Takma tırnakların rengi ne güzelmiş öyle :)

    ReplyDelete
  2. O takma tırnakların renginin güzelliği nedir öyle yahu, bayıldım. :))

    ReplyDelete
  3. Çok tatlıymış takma tırnaklara bayıldıııım:) stikerlar da üzerlerine cuk diye oturmuş! süper olmuş:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.