One Way.










Herkese mutlu günler!
Bu aralar sizlerden bukadar uzak kaldığım için özür dilerim, babam kameramı türkiyeye götürünce bende öyle kaldım ortada :)

Bugünün postu yazın formal renkleri, lacivert ve beyaz desenler! Biliyorsunuz ben hiçbirzaman sadece köyü renkler ile kalmadım. İllahi biryerden birşey patlak vericek! Çantam ve ayakkabılarım saolsun, bu kombindede rengarenk idim. 
Bu Prada gözlüklerimin üzerine oturup kırdım çekimde. Hiç bukadar üzüldüğümü hatırlamıyorum, göz oldu nazar değdi diyip onuda geçiştirelim :)
Ha bu arada stajımı bitirdim - ay sonunda der gibisiniz dimi :) Lakin ben bitirir bitirmez babamın işlerinin başına geçtim. Oh, kendisi tatilde, ben burda çalışayım! 
4 Temmuzda Mersinde olucağım :)

Hepinize kocaman öpücükler
B.
 ~
Hi everyone,
Sorry I haven't been active lately, finishing placement has not meant rest! Instead I started looking after my dad's business' the next day. So while he is enjoying his holiday, I'm stuck in Perth working..
Anyhow, you already known that for me to wear dark colours, there has to be more colourful fun elements to it.
So that's what I did.
Say hi to me lovely bag and shoes! 

I will be on holiday as of 4th of July, see you all as soon as I'm back!
Love, B.

Comments

  1. Tebrik ederim tatlışım:)))
    senin bu renk patlatmalarını çok seviyorum ben çok güzel yapıyorsun...ayrıca orası nasıl güzel bir sokak öylee yaaa çok özendim:P

    ReplyDelete
  2. Huhu geri döndüm bennnn :))) kaldığımız yerden devam blog yazmaya:))
    Kombinin herzaman ki gibi senin kadar güzel :)
    Öpüyorum:))

    ReplyDelete
  3. Sana topuz ayrı yakışıyor canım :*

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.