Flash Tattoo's Trend | Nedir, Nasıl Yapılır, Nerden Alınır | What, How, Where?

 
Türkçe

Herkese Merhabalar,

Takıyı aşırı seven biri olarak, Flastat’ın başlattığı bu trende kendimi kaptırmamak çok zordu. Kaptırdım da zaten. Fakat bir haftadır hasta olduğum için yeni deneme fırsatım oldu. Flash tattoo metal ve gold renklerinde gelen desenli geçici dövmedir. Çok yeni bir trend olmasına rağmen, Türkiye'de Burcu Esmersoy’un kullanımıyla bir akım haline geldi. Kullanımı çok kolay, tek yapmanız gereken şekilleri kesip ıslak bir havlu ile üzerinden geçmeniz. Kalıcığılığı 4 ve 6 günlük ve içerisinde zararlı kimyasal madde bulunmadığı için çok da güvenli. 

Nereden mi alabilirsiniz?
Öncelikle Flashtat’ın kendi sitesi; http://www.flashtat.com

Ben ise Amazon.co.uk’de (Türkiye’ye ücretsiz kargo) aldım, Ebay’dende bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, arama kutusuna ‘flash tattoo’ yazmanız.

Instagram'da ise @5dejunio 'dan satın alabilirsiniz. 

Umarım benim beğendiğim kadar sizde beğenmişsinizdir. Beni Instagram'dan @belleeamiee altında takip edebilirsiniz.

Kocaman sevgiler!
B.

English

Hi everyone,

So as a girl who can’t live without her jewellery, I absolutely loved this new trend Flashtat’s started. You have probably seen it on a lot of stars, and will continue to see so. These temporary design tattoos last about 4-6 days and as they don’t contain any toxic ingredients making them perfectly safe to use. 

You can buy these gorgeous designs from Flashtats.co.uk. I bought my flash tattoo from Amazon. But they are also available on Ebay.  Just type ‘flash tattoo’ in the search box!

Enjoy,
B.









Comments

  1. Bayılmaz mıyım, fazlasıyla bayıldım ♥ hatta aldım bende gelmesini bekliyorum~ ^^

    ReplyDelete
  2. En yeni flash tattoo modelleri ve müthiş indirimler için geçici dövme fenomeni www.fenomenya.com internet sitemize bekleriz.

    ReplyDelete
  3. Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık

    ucuz ve kaliteli ürün isterseniz eğer, linkteki hesabı öneririm.

    http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=dentabir

    ReplyDelete
  4. Kalıcı olarak yaptırabilme gibi bir şansımız var mı?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malesef, anca gercek dovmesini yaptirabilirsinizde gold ve gumus renkde olmaz.
      Sevgiler

      Delete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.