Little Perfections


Merhabalar!

Yazın en güzel yanı sanırım denizdi. Bir adada yaşıyorsun nasıl denizi özlersin diye soranınız olabilir. Evet ama bukadar güzel değil ki... Karar verdim, İstanbul değil, Mersine taşınıçağım. Memleket sevdası bu aralar iyice depresti bende :). Mersine gitmeyeniz hala varsa, lütfen en kısa zamanda gidin. Bir İzmir, ve fazlası olduğunu iddaa ediyorum.

Stajımı bitirmenin şerefine patronum bana Topshop'dan bu güzel elbiseyi almıştı. Adam bloğumun en sıkı takipçilerinden resmen. Beyaz giymemi teşfik etmekmiş amaç. İki parça gibi görünümlü bu elbiseler bu yıl çok modaydı. Ben beyaz rengini sadece erkeklere ve gelinlere yakıştırıyorum nedense. Çok kullanmadığım bu renge diğer blogger arkadaşlarımın teşfiki ile giymeye başladım. Elbisenin dantel detaylarına ise ayrı bayıldım. 

Sevgili Ahu Ateşel ve Özlem Çeliğin tasarladığı bu Love Without a Cause çantalarını Instagram hesaplarından ilk gördüğümde aşık oldum. Uçak'dan iner inmez evde beni beklediğini duyunca okadar sevindim ki. Bu etnik desenli çantaların rengarenk oluşu, ve en sevdiğim desenlerin birleşmesi sanki bana özel tasarlanmış hissini verdi. Tek sorun çok seçim olması, ben seçmekde okadar zorlandım ki! Hepsi birbirinden güzellerdi.

Sevgili Ahu Ateşel ve Özlem Çeliğin Love Without a Cause tasarım çantaları için https://www.zet.com/tasarimci/Lovewithoutacause

Bir Not: Geçen sene tam bu saatte yastığı yüzüme bastırıp hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Bugün ise başladığım yerden nekadar uzak olmadığımın farkında olarak uyumaya çalışıyorum. Aslında bana yakın olan sizlerde biliyorsunuz, tanık olmakdan çok yaşadınız benimle. Herkese verdiğim şu kahrolası tavsiyeleri neden kendim alamıyorum bilmiyorum. Ya ben çok korum, yada kendimi acı çektirmek hoşuma gidiyor. Mazoşist, paranoyak, saplantılı biri olup çıktım.

Hayır, düşündüğünüz gibi değil. Kendimi aslında şu geçen 3 aydır bulutların üzerinde hissediyorum. Sınav sonuçlarım dün çıktı, ve profesörüm gelecek yıl örnek olarak benim tezimi göstermek için izin istedi. Ha bir de, ben, bu yüzüyle hiç tanışmadığınız B, hata yapıp geçmişdeki defterleri yeniden açtı.

Bol bol buralardayım.
Sevgiler,
B.









Comments

  1. Elbisen çok yakışmış canım, çok açmış seni :))) Özlemiştik post'larını umarım yine çok ara vermezsin :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim Cansu'cum cok naziksin.
      Kocaman sevgiler,
      B.

      Delete
  2. Ne güzel yakışmış elbisen, patronun zarif bir seçim yapmış. Çantana bayıldım, bayılmayacak gibi değil ♥
    Umarım eski defterleri açmak seni çok üzmez, aksine sevindirir kuzum :)

    ReplyDelete
  3. Harika kareler... Güneşin fotoğraflarda ki yansımalarına da ayrı bittim :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.