Çekiliş + Benefit Porefessional Gözenek Küçültücü Nedir, Nasıl Kullanılır | Review




Merhabalar!
Kombin postlarına az ara verip, sırada beni titizlikle bekleyen Porefessional yorumumu yazmak istedim. Hazır 2 kutu bitirmişken daha fazla bekletmek istemedim.

Daha fazla su tüketimine başladığımdan beridir gözeneklerimde küçülme gözlemledim (Bu postumda okuyabilirsiniz). Fakat Estee Lauder Idealist, Lancome Vissionaire, ve Clinique Pore Minimizer 'dan sonra Benefit'in de gözenek küçültücü serum/baz'ini denemek istedim. 

Benefit Porefessional Büyük Britanya'da 3 senedir en çok satılan gözenek küçültücü baz. Gczeneklerin ve yüzümüzdeki ince, derin olmayan çizgilerin görünmezliğini sağladığını iddaa ediyor. Baz olarak geçsede, fondoten veya BB krem altına kullanmanız mecburi değil, yani sürüp çıkmanızda mümkün! İçinde yağ bulundurmadığı için makyajımızın yüzümüze daha rahat oturmasını, ve daha fazla kalmasını sağlıyor. Ki, yağlı bir ürün olsaydı ben kesinlikle kullanamazdım. Yüzümde oluşan parlamayı önlemedi fakat daha fazla yağlandırmadıda. 

Benim Düşüncelerim -

- Fondoten ve BB krem kullandığım zamanlarda, gözeneklerimin tamamen yokolduğuna şahit oldum.
- Yüzüm deki makyajı sabit tuttu ve normalden daha fazla cildim de durmasını sağladı . 
- Makyajsız kullandığımda yüzümde ilk başta çok kuru bir his bıraktı, fakat sonra oturdukça gözeneklerimi kapattı.
- Çoğu baz tipi gözenek küçültücüler, bir de renklilerse, yüzünüzü yıkadığınızda Fondoten gibi akarlar. Fakat renkli olmasına rağmen Porefessional hiçbir şekilde yüzümden akmadı, ve kirli hissi bırakmadı.
- Malesef ürün gözeneklerinizi uzun vadede küçültmüyor. Makyaj altı baz niyetine kullanıldığı için makyajınızı yıkadığınızda da o gözenekler yine gözünüze batıyor -_-
- Üründen memnun kaldım, kesinlikle mükemmel bir baz. Verdiğiniz paraya değiyor.

2. kutuma geçtim ve alırken birtane de hediye etmek istedim. 
Instagram'da çekilişini yapıyor olucağım,

Katılmak isterseniz beni buradan takip edip 'katıldım' yorumunu yapabilirsiniz!


Kocaman sevgiler.
B.

Comments

  1. the porefessional is awesome!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  2. Takip ediyorum katılmak istiyorum :)
    demetx@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Nice post!!!! Would you like to follow each other on GFC?! Let me know and follow me on my blog, I will follow you right back on both GFC and Bloglovin!
    xx
    Annie
    www.the-lostangeles.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.