Monochrome








/>

Herkese Merhabalar,

1 yıllık stajımı bitirdiğimde aslında bana kimse 4. yılımın bukadar zor ve duygusal anlamda bitkin kılacağını söylememişti. Yada bu benim karakterimden kaynaklanan birşey bilemiyorum. 2014 gibi zor ama başarı dolu bir yılı bitirip, 2015'e yani benim için dolu dolu geçmesini umduğum bir seneye başlamak hem beni mutlu ediyor hemde çok korkutuyor. 

2015 yılının sizin için 2014 yılından daha çok mutlu, huzurlu, ve sağlıklı geçmesini dilerim. Umarım dilediğiniz herşey gerçekleşir, ve dünya için biraz daha barış dolu bir yıl olur. Şimdiden öyle gözükmesede.

Bir çok insanın en çok zorlandığı parçalardır siyah ve beyaz desenli parçalar. Benim için ise kombinlemesi en zevkli olanlardır. Bunun nedeni sanırım göz yormasına neden olmayıp, ya siyah yada beyaz ile kombinlemem. Yaz aylarında mutlaka monochrome kombinlerime uçuk renkler (sarı, kırmızı, turuncu veya mavi) kullansamda kış aylarında bunu yapmakdan kaçınıyorum.

Noel günü çekilen bu kombini sonunda paylaşmış olmakdan mutluluk duyuyorum :P
Yazmayı, anlatmayı, dertleşmeyi ve sizi çok özledim.

Kocaman Sevgiler.

Engish ~

Hi everybody!

New year, new beginnings they say, so here I am, writing to you through this long awaited post. 2014 was a difficult year, not just for personal reasons, but for academic reasons too. Noone told me that ending your placement that lasted a year and coming back to get your honours degree would be so challenging. I feel like I am riding an emotional roller coaster!

I hope 2015 brings you lots of happiness, health and world peace. Even though it hasn't started that way.

Monochrome pieces - in other words - black and white patterned pieces are the hardest to combine or even to pull off! For me, monochrome deserves some colour, but only in summer. I prefer not to add colour in winter, but instead just being simple. 

Lots of love,
B.

Comments

  1. Canım postlarına denk gelmiyordum bu ara, özlemişim seni
    gene fıstık gibi olmuşsun
    çok öpüyorum

    sevgiler

    ReplyDelete
  2. you look so cute hun!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hey! Ben geldim! :)

    Ben de beklerim... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.