Maybelline The Nudes Paleti Nedir | Dream Satin Liquid Fondöten Hakkinda Incelemelerim.

Herkese Merhabalar,

Dream Satin Liquid Fondöten

Bugün size Maybelline'nin yeni çıkan 'The Nudes' paletini ve 'Dream Satin Liquid' fondöteninden basetmek istiyorum. Ben bu fondöten  ilk olarak tatile gelmeden önce, yani Haziran ayının sonlarına doğru denk geldim. Kuzenlerime hazırladığım makyaj çantalarının vazgeçilmez parçası olucağını düşünmüşdüm. Türkiyeye gelmemin 2. veya 3. haftasında kuzenimle buluştuğumda yüzündeki değişimi görünce minik çaplı bir kalp krizi geçirdim diyebilirim. Yüzündeki lekeler ve kızarıklıklar tamamen kapatılmış, cildi pürüzsüz görünüyordu. Tabi ki ne kullandığını sordum ve benim ona götürdüğüm fondöteni kullandığını söyleyince çok şaşırdım. İskoçyaya döner dönmezde gidip drugstore'dan kendime birtane edindim. Daha çok parlak bitişli bir fondöten olduğu için önce benim yağlı cildime nekadar iyi gelebilir diye düşündüm fakat kullandığımda hiç yağlı bir his vermedi. Daha çok ufak bir parlaklık verdi diyebilirim, yüzümdeki kapatıcılığı ve pürüzsüzlüğü muhteşem. Bütün gün yüzümde durması, yüzümün fondöten kusmaması ve aşırı bir derecede yağlanma yapmamasıda cabası. Yağlı bir cilde sahipseniz fondöteninizi herzaman için transparan veya mat bitişli bir pudrayla sabitlemenizi tavsiye ederim. Bu sayede yüzünüzdeki fondöten oynamicak, yüzünüzde aşırı parlaklık yapmıyacakdir. Tabi ki gün içerisinde bir kere daha pudrayla üzerinden geçmeniz gerekebilir. Sivilcelenme konusunda henüz yorum yapamicagim çünkü 2. kullanışım. Cildiniz yağlıysa muhtemelen hassas değildir, bu yüzden bende sivilcelenem yapıcağını düşünmüyorum. Yüzünüz hassas ise ozaman bir iki kullanımda size göre olup olmicagina karar verebilirsiniz. Bu fondötenin türkiyede satışı yok malesef, fakat Amazon'dan güvenli bir şekilde BURAYA tıklayarak satın alabilirsiniz. 

Maybelline The Nudes Pallette.

Koleksiyonun ilk serisi benim vazgeçilmezlerim arasında olan ten rengi ve kahve tonları. Kendime ve kumrallara özellikle yakıştırdırdığım bu tonların ilk seri olması beni ayrı bir mutlu etti diyebilirim. Pigmentasyon açısından Naked 2 ile kıyaslanabilir diye düşünüyorum, Pastelin 'Nudes' paletine göre ise daha az pigmentesyonlu bir palet bence. İçerisinde 12 renk bulunduruyor ve birbirine yakışan ikili renkleri yanyana duruyor. Yani 6 renk kombini başdan size sunulmuş. Özellikle aydınlatıcı niyetinede kullanabilinicek 2 farin bulunması paletin benim açımdan daha kullanışlı olmasını sağlıyor. Paletin fiyatı 40TL. Türkiyede satışı suan için var mı yok mu bilmiyorum - muhtemelen yoktur fakat Amazon'da BURAYA tıklayarak ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz.

Herkese mutlu, huzurlu, barış dolu bir haftasonu dilerim. 
B.



Comments

  1. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloğuma beklerim sevgiler :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Benim için yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli. Her yorumu okuyorum, her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Art niyetle yazılan yorumlar onaylanmıyacaktır. Fotoğraflar bana aittir. İzinsiz kullananlara karşı yasal işlem başlaticagimdan emin olabilirsiniz. Benim bir diyeceğim var diyorsanız ozaman böyle buyrun.